dinsdag 15 januari 2019

Een goede vriend is heen gegaan

Een greep uit dingen die ik meegemaakt heb met Erwin


Ik leerde Erwin als eerste kennen tijdens herfsttreffen 2015. Ik kende nog bijna niemand van de ligfietsers die aankwamen en Erwin en ik waren de enigen die niets geregeld hadden met het eten. Aangezien Erwin met de auto was en ik met de fiets, vroeg Erwin of ik samen met hem in het dorpje wat wilde gaan eten.

Na dit eerste contact bleven we elkaar volgen. Zo boodt Erwin  aan met mij de laatste dag van de 1400 km Dutch Capitals Tour mee te fietsen. Hij nam zelfs mijn bagage over! En reed vooruit om alle stoplichten op groen te zetten voor mij.

Ik herinner mij Erwin als iemand die lief en leed deelde. Zo appte hij mij afgelopen herfstreffen dat hij helaas niet kon komen ivm het overlijden van zijn oom die als een vader voor hem was.

Denkend aan


Ik heb de afgelopen weken  veel aan hem gedacht. Voordat hij naar de oliebollentocht kwam, zei hij nog tegen mij: ' Ik heb er echt zin in om iedereen weer te spreken'.
Ik had hem ook graag gesproken en was daarom vast van plan naar hem toe te gaan wanneer dit weer mogelijk was. 
Helaas heb ik deze kans niet meer gekregen, en ik spreek hiermee denk ik namens velen.

Erwin, ik ga je missen mijn vriend!


PS. Er is mij nog gevraagd om te vermelden dat er na de condoleance het glas geheven kan worden op Erwin bij Bar La Vitesse Hoofdweg 718 te Hoofddorp. Ongeveer 5 minuten lopen vanaf daar.

2 opmerkingen: