zaterdag 17 juni 2017

Dijkenrondje met de NIJL


Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat heb geschreven. Vooral omdat ik wat minder met fietsen bezig ben, en als ik fiets daarna eigenlijk geen puf meer heb om nog te schrijven of pas een dag later thuis ben en het dan niet meer vers in het geheugen ligt. Waardoor de drempel toch te hoog wordt om er nog iets mee te doen.

Maar vandaag hadden we lekker weer besteld om met zijn vieren een rondje vanuit Nijmegen te gaan rijden. We hadden een nieuwe rijder die ook met de Stroopwafeltocht meegedaan had blijkbaar (ja, dat was 1 van de tochten die ik wel gereden heb maar niets over geschreven). Peter uit Nijmegen. Dus we hebben weer iemand erbij die echt uit Nijmegen komt.

Met 3 velomobielen en 1 open ligger een rondje fietsen 

Het was een dijkenrondje en na een flink stuk tegen de wind in fietsen hebben we welverdiend een pannekoek gegeten in Appeltern.

Mooi plaatje op de dijk bij Batenburg

De placemats bij het Pannekoekenhuis, daar kan je onze route op intekenen

Heerlijk aan de pannekoek samen met Johannes, Ed en Peter


Eerste deelname bij de NIJL van Peter, die gaan we wel vaker zien denk ik

Na de Pannekoek fietsen we naar de Waaldijk  en dan weer terug richting Nijmegen. Maar in Boven Leeuwen nemen we eerst nog een ijsje aan de Dijk.

Snel een foto maken voordat ie op is....
Ook Johannes was weer van de Partij
Rond een uur of 16.00 zijn we weer terug in Nijmegen waar de groep opsplits, Johannes en Peter rijden verder langs het kanaal en Ed en ik rijden nog even richting Spacsport om ons matje op te halen. Volgende week gaan we namelijk naar Cycle Vision en nu hebben we ook een goede slaapmat voor mee te kamperen. 

Bedankt allemaal voor de gezellige rit!

foto's zijn gemaakt door Roef en Ed

1 opmerking:

  1. Hoi Roef, toch leuk als je zo nu en dan wat van je laat horen! Groeten, Wilco

    BeantwoordenVerwijderen