dinsdag 11 september 2018

Kanjer heeft 50.000 km op de teller

Stiekeme uitstapjes van Kanjer


Ik ben erachter dat ik niet de enige ben die vreemgaat. Ook Kanjer blijkt meer kilometers te maken dan ik geregistreerd heb met mijn gps. Hij heeft warempel de 50.000 gehaald waar ik zelf nog maar 48.500 geregistreerd met hem heb gereden. Maar daarom ben ik niet minder trots op hem! Op naar de 60.000!

Gefeliciteerd Kanjer!

9 opmerkingen:

  1. Wow, dat zijn heel wat kilometers. Ik neem mijn petje voor je af.

    Groet
    Erwin en Tante Lies

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Tante Lies heeft denk ik ook al bijna de 50.000 gehaald, nog maar een paar duizend kilometer toch?

      Verwijderen
  2. Ik denk dat die teller in principd nauwkeuriger is dan welke gps dan ook. Gefeliciteerd...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat denk ik niet Paul. Een ander type voorband, een lagere bandenspanning, slijtage, je hebt zo een paar procent afwijking. GPS wijkt slechts een paar meter af op een rit van tientallen km. Alleen als je veel bochten hebt en slechte ontvangst, kan gps de bocht afsnijden en rijd je dus volgens gps minder dan daadwerkelijk.

      Verwijderen
    2. Dank je Paul, en Kanjer zal best kilometers gemaakt hebben die ik niet geregistreerd heb, zoals het in en uitrijden van de Garage of woning. En soms loop ik een stuk wat ik niet registreer als fietsen. Maar het verschil is dusdanig groot dat ik zeker weet dat het ergens tussen beiden moet liggen. Sowieso heb ik verschillende banden gereden en nooit mijn teller daarop aangepast.

      Verwijderen
  3. Ik laat strava altijd aanstaan op de pont. Smokkel ik toch maar zomaar 200 meter per keer via de GPS.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die maak je vast wel weer ergens anders als je je fiets een stukje mee moet slepen. Dus als je teller nauwkeurig genoeg is zou het dan wel uit moeten komen misschien. Al betwijfel ik of dat echt zou lukken om die zo goed afgesteld te houden. Maakt ook niet uit. Het blijft toch altijd een ruwe schatting.

      Verwijderen
  4. Proficiat Roef en Kanjer! Een mooie mijlpaal!

    BeantwoordenVerwijderen