dinsdag 9 april 2019

Rondje Witte Wieven met LOL

Zondag 7 april 2019


Vanochtend aan de stamtafel bij de start van LOL was het gezellig druk. Een hoop oude bekenden die kortere of langere tijd niet hadden meegefietst waren weer aanwezig. Ook een paar voor mij nieuwe gezichten. En een heel speciale velomobiel van hout gemaakt die vandaag veel aandacht kreeg. Wat later dan normaal door de vele belangstelling en omdat Casper er niet was om ons op te jutten vertrokken we vanaf de houtmarkt voor een rondje Witte Wieven.






Marc had vandaag een mooie route uitgezet. Op de heenweg kwamen we nog bij Casper's werk langs en daar hebben we een korte stop gemaakt om hem te feliciteren. Er waren veel open liggers mee, en het weer was ook bijzonder mooi. 
Daarnaast was het ook een bijzonder mooie route, bedankt Marc! 

De pauze was gepland in Zwiep bij de Witte Wieven. Erg leuk om hier weer eens te zijn geweest. Het was erg gezellig aan tafel. En zo konden mijn onderbeentjes ook een beetje bruinen, want in Kanjer komt het daar niet van.

Gezelligheid op het terras

Na nog een foto sessie met de houten velomobiel konden we weer onderweg terug naar Zutphen. Een mooi stuk langs het kanaal. Met dit weer was het gewoon intens genieten.





1 opmerking: