maandag 2 april 2018

LOL op ziekenbezoek en nog even bij het Paastreffen

Samenvatting van de afgelopen dagen


Woensdag heb ik een rustig dagje gehad met een bezoek tussendemiddag. En 's middags een bezoekje aan de kapper. 
Donderdag had ik een nog rustigere dag zonder bezoek. Ik merkte wel op dat mijn lichaam meer aan zijn herstel gaat werken als ik me rustig hou. Dus ik moet zorgen dat ik af en toe wat meer rust heb zodat het ook meer kans krijgt om te gaan herstellen. 
Vrijdag ben ik naar het ziekenhuis in Amsterdam geweest om het sponsje op mijn linkertepel weg te laten halen. En daar vonden ze dat het er goed uitzag na een week. Komende vrijdag of maandag over een week mag ik dan de rest van de hechtingen eruit laten halen bij de huisarts. Ben benieuwd hoe de wond er dan uitziet. Vooralsnog voelt het goed en heb ik er ook niet echt pijn aan. Althans niet meer dan bij een normaal wondje, en dit is toch een grote en diepe wond. 
Zaterdagochtend heb ik veel gewandeld en 's middags zijn we naar een Familie verjaardag in Driebergen geweest. 's avonds heb ik me rustig gehouden op bed.

LOL goes Lobith


Ik had ze dus een week geleden al uitgenodigd om naar Lobith te komen aangezien ik 1 april niet meer zou kunnen meefietsen door mijn vervroegde operatie. En uiteindelijk werd besloten dat ze de tocht naar Lobith zouden ondernemen. Dus ik had zaterdag al gezorgd dat er taart voorradig was. Een uurtje voordat ze bij mij waren kwam er via de app een berichtje dat ik ze kon volgen via glympse. Ze hadden er flink de vaart in en na wat gekronkel door Zevenaar hadden ze uiteindelijk Kjeld opgepikt en een gids die de weg naar Lobith wist. Toen ze aankwamen rijden heb ik dit filmpje gemaakt.Ik kan nog geen koffie en thee inschenken en lopen met meer dan 1 kopje dus de handen werden uit de mouwen gestoken en zo kwam het allemaal goed met het serveren. Het was weer een gezellige boel en ik vond het erg leuk om iedereen weer even te zien. Na een tweede rondje koffie werden de fietsen weer in gereedheid gebracht voor de terugreis. Alleen Kjeld bleef nog even om af te spreken voor de avond. Meer lezen over deze rit kan je op de blog van Paul en Wim.Paastreffen


Ik zou namelijk 's avonds met Kjeld en Marcel (zijn vader) mee kunnen rijden naar het Paastreffen. Mijn moeder zette mij rond kwart voor 6 af bij Kjeld en zo reden we met zn drieen naar Otterlo. Daar aangekomen was het weer een gezellige boel. Heerlijk gekletst met iedereen. En Marloes had namens Lief en Leed ook nog een kaart met een kadootje verzorgd voor mij. Super bedankt!
Ik was erg blij dat ik gegaan was, want hier komen toch mensen die ik soms een heel jaar niet zie of gewoon niet zo vaak omdat ze van ver komen. 

Kjeld en Marcel waren op het Paastreffen om muziek te gaan maken. Ik had hen nog nooit live zien optreden, dus dat was zeker leuk om mee te maken ook. Hardstikke goed gedaan jongens.


8 opmerkingen:

 1. Al met al een super gezellige dag inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi die aankomst van die club ligfietsers!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij hebben iedere maand een mini-OlieBollenTocht ;-)

   Verwijderen
  2. Het niet meefietsen kan ook zijn voordelen hebben ;-)

   Verwijderen
 3. Het zag er niet alleen gezellig uit, het was ook gezellig.

  Nogmaals bedankt voor de uitnodiging en de ontvangst.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan Wim, jullie ook bedankt voor het langskomen. Vond het erg leuk, hopelijk kan ik het zo regelen dat ik in de tussentijd ondanks dat ik niet kan fietsen toch nog naar wat plekken kan komen waar ik jullie en andere ligfietsers tegenkom.

   Verwijderen