zaterdag 21 april 2018

Weer thuis in Nijmegen!

Eindelijk weer thuis


Na 4 weken bij mijn ouders vertoeft te hebben met zo nu en dan een uitstapje naar Nijmegen ben ik nu eindelijk weer volledig thuis. Ik zal de komende weken nog wel elke dag een klein beetje hulp nodig hebben, maar als ik me rustig houd dan zal het straks wel weer wat beter gaan. Gewoon een kwestie van tijd en niet forceren. 

Onderhoud aan Kanjer


Afgelopen weekend heb ik voor het eerst een paar dagen in Nijmegen verbleven. Ed en Marco waren hier ook om mij te ondersteunen en aan Kanjer te sleutelen. Momenteel staat Kanjer nog in de steigers maar dat zal over een paar weken afgemaakt worden. En tegen die tijd mag ik dan ook weer gaan fietsen!

Bezoek welkom!


Momenteel staat mijn hoofd even iets minder naar bloggen, dus als ik daar weer rust en tijd voor heb zal ik wat uitgebreider laten weten hoe het gaat en wat er allemaal gebeurt hier. Wel vind ik het heel leuk als ik nog bezoek krijg. Dus laat het weten als je op bezoek wil komen!

5 opmerkingen:

 1. Dag Roef,
  De laatste "loodjes" zijn het zwaarst en mooi dat je strada onderhoud krijgt..
  Ga elk jaar de 4-daagse lopers afduwen.. kan dan ook even bij je langs rijden... Tegen die tijd ben je zeker weer top fit. Hou je goed. Groet Cees.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Altijd welkom Cees, laat maar weten wanneer je hier bent dan. :-)

   Verwijderen
 2. Hi Roef, stapje voor stapje........echt waar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed bezig Roef! Rustig aan herstellen en je ligt in Kanjer voor je er erg in hebt!

  Groeten, Adri.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Roef. Ik ben nu bij Emmerich. Het gaat verder via Ottersum 90min, Haps 2u, Vokel +-3u.

  BeantwoordenVerwijderen