zaterdag 22 december 2018

2 jubileums in 1 rit!

Ondanks operatie en Pfeiffer 10.000 km


Ik had mijn doel voor dit jaar flink bijgesteld vanwege mijn operatie. Maar in oktober bleek dat ik dit ruimschoots zou gaan halen totdat de Pfeiffer roet in het eten gooide. En toen had ik opeens nog maar  2 weken om die 100 km te fietsen met een conditie van nul! Maar dat viel gelukkig reuze mee. Mijn conditie gaat goed vooruit al ben ik wel echt moe na zo'n ritje. Ik ben liever moe van het fietsen dan van het nietsdoen. En zo ging ik vandaag met een ritje van ruim 24 km de 10.000 km over voor dit jaar. Niet met Kanjer, maar wel aan gereden fietskilometers. 

5 sterren op de schaal van Wilco


Maar ook Kanjer heeft wat te vieren. Die is namelijk in dezelfde rit de 50.000 km gepasseerd! En toen belde Wilco mij vanmiddag ook nog, met de smoes dat hij dacht dat ik hem had gebeld. Maar hij wilde mij natuurlijk als eerste feliciteren dat ik nu een ervaren velomobielrijder ben.

Kadootje


Uiteraard had ik voor Kanjer een kadootje voor deze heugelijke gebeurtenis gekocht. Hij heeft nu een eigen radio aan boord. Ik moet nog even de beste plek vinden om hem te plaatsen. Maar het is natuurlijk wel gezellig om een muziekje erbij te hebben.


7 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd Roef en Kanjer!

  Groet

  Erwin en Tante Lies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi man! Ik haal de 10000 helaas net niet dit jaar...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. misschien een mooi doel voor volgend jaar? En sowieso kan je je fietsen ook meten in plezier of andere dingen ;-). De kilometers zijn niet van belang als je er geen plezier in hebt ;-).

   Verwijderen
 3. Nu nog de OBT , dan kan dit jaar helemaal niet meer stuk.

  BeantwoordenVerwijderen