zaterdag 20 augustus 2016

Vreemdgaan

Ik ben Kanjer de fiets van Roef en ik zal jullie eens vertellen wat hij deze week heeft uitgevreten. Hij is namelijk open en bloot vreemdgegaan met een andere fiets! Jawel, hij kwam er zelfs mee langs het halletje waar ik altijd de voordeur bewaak.

De andere fiets...Gelukkig heeft die andere fiets een heel oncomfortabel zadel. En de volgende dag mocht ik weer mee. Roef vertelde me over de racefiets. En dat hij beter gaat presteren  bij mij als hij af en toe eens op die fiets mag fietsen.

Een ritje om het goed te maken?


Dus nu mogen jullie mij vertellen, moet ik dit toelaten. Of is en blijft het gewoon vreemdgaan? Ik zou graag wat goed advies willen hebben van andere Velomobielen.

Ik kreeg die avond zelfs een extra dekentje. Dus Roef voelde zich toch wel wat schuldig

5 opmerkingen:

 1. Ik zou zeggen, in tweeën zagen die rare tweewieler. Maar daar is mijn baas het geloof ik niet mee eens, dus deze reactie is alleen van

  Tante Lies

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hm, mijn baasje zou daar ook niet zo blij mee zijn vrees ik. En hij moet natuurlijk wel blij blijven met mij :-D.

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Kanjer,

  Hier een reactie van BOB de Strada van baasje Adri. Mijn baasje heeft ook zo'n andere fiets! Tante Lies komt wel wat rigoreus door de bocht vind ik, het is een heel ander soort fiets, maar om nou gelijk maar in twee stukken te gaan zagen? Wel wat onorthodox, bijna discriminerend lijkt het!
  Nee, ik ben ook niet altijd gelukkig als Adri weer eens zo nodig met die andere "vreemdgaat", maar eigenlijk was die ander er al voor mij, dus ben ik de indringer in zijn ogen.
  Enne.... als ik heel eerlijk ben mag ik niet klagen, want vraag maar eens aan die andere hoeveel kilometers die maakt in een jaar. En kijk dan eens naar je eigen kilometers! Dan kom ik er heel positief uit! Jij toch ook wel? Dus gewoon een oogje toeknijpen Kanjer, tenslotte komt de baas toch weer naar je terug na een korte "zijsprong"!

  Sterkte, en groetjes van BOB.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, ik denk dat die andere fiets er ook eerder was dan ik inderdaad. En ik maak inderdaad tegenwoordig veel meer kilometers.

   Bedankt voor de steun.

   Groeten,

   Kanjer

   Verwijderen