zaterdag 26 november 2016

Op ziekenbezoek bij Marloes met de NIJL

Sommigen van jullie weten het misschien, anderen nog niet. Maar het staat binnenkort ook in de ligfiets& dat ik Lief en Leed voor de ligfietsvereniging doe. En vorige week kwam het bericht dat Marloes was aangereden door een auto toen ze op haar roeifiets reed. Dus nadat het deze week duidelijk werd dat ze waarschijnlijk maandag geopereerd gaat worden een afspraak gemaakt om vandaag op ziekenbezoek te gaan in Putten. Ik had gelijk een mailtje naar Ed, Johan en Koen gedaan of zij ook mee wilden fietsen. En Koen en Ed hadden daar wel de ruimte voor. Dus met zn drieen op de thee bij Marloes en Theo. Marloes was goed te spreken ondanks dat ze te horen heeft gekregen dat het waarschijnlijk heel lang gaat duren voordat ze weer aan het sporten mag. Ze wordt nu eerst geopereerd. Waarna gips en daarna loopgips volgt. En als dat er dan af is zal het nog zeker 6 maanden duren voordat ze er weer mee mag gaan sporten. Dus een oliebollentocht en Paastreffen zitten er niet in (althans niet fietsend). Het was een geslaagde dag. Toen we terug gingen rijden reed Theo nog een stuk met ons mee.

De Nijl op visite, welke clubjes volgen?

Koen op de ginkelse heide
Lekker warm bij de kachel

Theo die ons een stukje terug naar Nijmegen begeleidde

Toch nog eventjes de zon, het grootste deel van de dag was het vooral mistigMarloes vindt het heel leuk om bezoek te krijgen aangezien ze momenteel aan de bank gekluisterd is en weinig kan aangezien ze ook haar schouderblad gebroken heeft. Dus heb je zin om in het komende half jaar eens een leuke rit naar Putten te maken, ben je bij Marloes zeer welkom. Even een berichtje vooraf vindt ze wel fijn.

7 opmerkingen:

 1. Dat is zeker een lange herstelperiode en lijkt mij niet makkelijk als je gewend bent zoveel te sporten als Marloes. Het belangrijkste is dat alles weer goed komt. En wat betreft het aanrijden en de suggesties van (on)zichtbaarheid: de vrachtwagenchauffeur die vorige week een botsing met een trein veroorzaakte bij Winsum, gaf aan dat hij de trein niet had gezien. En een trein met een vlaggetje vast ook niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Piet, erg grappig die droge opmerking van jou mbt het vlaggetje op een trein!

   Groeten, Wilco

   Verwijderen
 2. "Maar het staat binnenkort ook in de ligfiets& dat ik Lief en Leed voor de ligfietsvereniging doe."

  Wat een ongelooflijk goed initiatief. Wat goed dat jij dit op je hebt genomen.

  Ik denk dat wij met LOL ook zeker wel een keer richting Putten/Koudhoorn kunnen gaan rijden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Wim. En leuk dat jij het initiatief neemt om ook eens met LOL naar Marloes te fietsen!

   Verwijderen
 3. Leuk initiatief Roef! Enne, je hoeft mij niet te bezoeken hoor, het is nogal een eind fietsen......☺
  Maar het mag natuurlijk wel! ;-))

  BeantwoordenVerwijderen